tiistai 14. kesäkuuta 2011

Viimeinen viikko yksineloa!

Kolmannella harkkaviikolla terveyskeskuksessa alkoi jo tuntumaan hieman tylsältä :/ Keskuksessa mitataan paljon verenpainetta ja hoidetaan haavoja. Kahden viikon jälkeen, tunsin jo osan potilaista, sillä osa käy jopa päivittäin hoidattamassa esim. haavansa.

Espanjalaiset kodit ovat melkolailla eirlaisia kuin suomessa. Työpaikkani sijaitsee köyhemmällä kaupunkialueella, joten olen nähnyt hyvinkin kalasatamaa muistuttavia slummialueita, mutta myös isoja kattohuoneistoja. Eniten ihmetyttää miten todella ränsistyneissäkin kodeissa on taulutelevisiot ja muut vehkeet. Lieköhän ottavat paljon lainaa tai oilisikohan itse laitteet joltain ”lainassa.”.

Sunnnuntaina lähdin Malagaan Jannia (siskoani) vastaan, sillä hän muutti silloin luokseni. Emme ehtineet viimeiseen bussiin, joten jäimme Hostelliin yöksi ja minun piti olla maanantai pois harjoittelusta. Tämä oli eka kertani Hostellin dormissa ja tykkäsin! Ei voi kun lämmöllä suositella 10e/nenä ja hyvin nukutti koko yön! Tuleviin Barcelonan ja Madridinkin reissuihin olen varaamassa dormin :)

Sunnuntai iltana kuuntelimme Yle Suomen kautta finaalin Malagalaisen irkkubaarin terassilla! Eka kertaa tuli olo, että voi kun olis Suomessa! Mut eipä se tunne kauaa kestäny, sillä täällä on niin mukavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti