keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Madrid-Almeria-Vappu-Murcia-Alicante

Viimeaikoina kirjoittelut on jäänyt pahemman kerran, sillä unohdin blogini salasanan :D

Eka viikko kotihoidonharjoittelussa alkoi mukavasti. Henkilökunta on mukavaa ja avuliasta. Terveyskeskuksessa ollaan noin puolen päivästä ottamassa verikokeita ja pitämässä vastaanottoa ja toiset puolet ollaan kotikäynneillä. Potilaita on pikkuvauvoista vaareihin ja varakkaista todella köyhiin.

Vappuviikonloppuna kävimme Sinin kanssa parin päivän reissulla Madridissa. Ja loppu vapun nautimme Almeriassa hyvinkäynyttä simaa ja munkkeja ystävieni kanssa. Vappuna 2.5 on myös espanjassa pyhä eli harkka viikko lyheni taas päivällä :)

Harjoittelussa sain tehdä paljon hommia itse. Ohjaajani lähinnä kirjasi ja minä hoitelin :) Myös terveyskeskuksessa hoitajat ovat auttavaisia ja hyviä ohjaamaan. Monesti he kyselevät miksen puhu mitään, vaikka osaan Espanjaa. Olen koittanut selittää, ettei suomessa töissä turhia pulista vaan keskitytään töihin, heidän on kuitenkin ollut vaikea tätä ymmärtää. Espanjan mittapuulla olen varmastikkin todella ujo, vaikka Suomessaa taidan olla kaikkea muuta :D

Vikko meni harkassa, iltapäivät rannalla ja tapas baareissa istuskellen Sinin kanssa. Viikonloppuna lähdimme Murciaan ja Alicanteen päiväksi, sillä Sinin lento lähti alicantesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti