sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Äänestysreissu ja suomalainen illallinen :)

Maanantaina vastaanotin ensimmäisen vieraan suomesta! Oli mukava päästä pitkästä aikaa puhumaan suomea ja vähän myös nauttimaan passauksesta :) Maanantain, tiistain ja torstain korvasin tuntejani sairaalaan olemalla vielä harjoittelussa lasten ensi-avussa. Loppu harkka-aika sujui ongelmitta!

Keskiviikkona suuntasin suorittamaan kansalaisvelvollisuuteni Malagan Torremoliinokseen, joka on lähin äänestyspaikka Almeriasta. Samalla kävimme Malagan Ikeassa, josta ostin kasapäin sisustus- juttuja ja pitkään kaivanneeni juustohöylän!

Perjantaina pidimme suomalaisen illallisen espanjalaisille kavereilleni. Tarjolla oli ruisleipää kirjolohella, lihapullia, läskisoosia, karjalanpaistia ja perunamuusia. Ja jälkkäriksi korvapuusteja!
Espanjalaiset pitivät ruoista kovasti ja pulliakin söivät mahdottomat määrät! Tarjolla oli myös salmiakkia, mutta siitä Espanjalaiset eivät pitäneen. Salmiakista ei kllä pidä muut kuin suomalaiset. Täällä ne ei ole kelvannut kellekkään. Meksikolaiset kämppikseni kysyivät ovatko ne lääkkeitä, eivätkä uskoneet kun koitin selittää, että ei kun nämä on suomalaisia karkkeja!

Loman alkuni kunniaksi koko viikon oli todella helteistä. Kävin ekaa kertaa rannallakin ja parin tunnin jälkeen olin jo ihan papu :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti